Producten

Bakkeljauw Kant&Klaar

Bakkeljauw (batjauw, batyaw) is te verkrijgen in drie hoeveelheden 250 gram, 500 gram en 2500 gram. Het product is Kant&Klaar en kan direct uit de pot  of na opwarmen in magenetron of pannetje gegeten worden. Naast traditioneel gebruik, zoals in Broodje Bakkeljauw , Bakkeljauw met telo (teloh), Bakkeljauw met cassave is het product uitstekend geschikt om nieuwe combinaties uit te proberen. Bakkeljauw sushi, bakkeljauw toastje. Kijk ook naar onze suggesties.

Bakkeljauw K&K is ongeopend weken houdbaar, Na opening is het enkele dagen houdbaar.
Voor bestelling van potten van 2500 gram neem contact met ons op 0651643638.

Pommarinade voor Surinaamse Pom

Pommarinade is door BFC ontwikkeld om het bakken van een Surinaamse pom gemakkelijk te maken. Eén pot pommarinade is geschikt voor 1 kg. Pomtayer. Meng de pommarinade door de pomtayer doe het beslag in een ovenschaal voeg eventueel kip en/of zoutvlees toe en je pom kan de oven in. Je kan ook experimenteren met b.v. vis, tahoe als alternatief voor vlees.
Nast traditioneel gebruik in rijst met pom, broodje pom is pom ook uistekend voor maken van snacks voor je feestje. Zie ook onze suggesties.

Pommarinade is ongeopend maanden houdbaar.

Pombeslag voor Surinaamse Pom

Met pombeslag brengt Biekman Food Company het gemak om een pom te maken op een hoger level. Voor maken van een pom met Pombeslag hoef je alleen vlees, vis of tahoe toe te voegen en je product kan in de oven.

Pombeslag wordt geleverd bij koelkast temperatuur of diepgevroren.


Pomboek

In dit boek vind je veel achtergrond informatie over gebruik, ingredienten en bereiding van Surinaamse pom. Het beschrijft alles wat je moet weten over het maken van een heerlijke Surinaamse pom.  Experts kunnen nieuwe ideeën voor hun pomrecepten opdoen en beginners krijgen alle informatie om een lekkere Surinaamse pom te maken.